Plan Boutique

About Us

Porta platea eget tincidunt nunc massa sed fermentum felis, vel, egestas nec interdum et scelerisque blandit nunc faucibus et adipiscing diam cursus aenean nulla.

Inspiratie, Structuur & Begeleiding

Wij bieden onze members een afwisselend programma vol inspiratie en kennis over hospitality. Dit doen we door het organiseren van masterclasses en workshops; op maat gemaakte rapportages en begeleiding met alle methodieken van onze consultants om gestructureerd aan jouw bedrijf te werken. Wil je stappen zetten in organisatie, concept, kwaliteit, inkoop of loonkosten? Het kan met een plan!

2.1

Sprint Traject:

We bieden een intensief van 10 weken om jouw bedrijf te organiseren. We bepalen de belangrijkste verbeterpunten in jouw organisatie en zetten die samen binnen 10 weken op de rails.

Samen maken we een plan voor je medewerkers, je gasten en je organisatie. Samen voeren we het uit.

Membership:

Als Plan Boutique member krijg je wekelijkse dashboards en analyses, tickets voor inspirerende mastercasses en toegang tot de Plan Boutique consultants en methodieken, mystery visits en op maat gemaakte trainingen voor jouw team.

Plan Boutique maakt geweldig horeca management makkelijker

2.3

“De gemiddelde besteding groeide meteen met 30%”

Nita & Wesley - 'T Noorden van Aalten
2.4

“Met Plan Boutique is het in korte tijd gelukt om de organisatie strak te trekken. Nu zijn we klaar om verder te groeien!”

Sander van Brussel - Koks Gemert
2.5

“Onze lunchomzet verdubbelde direct.”

Kiliaan - Café de Sigaar